Værd at vide om underkjoler

Underkjoler er en form for undertøj, der er designet til at blive båret under kjoler eller nederdele. De giver komfort og hjælper med at skabe en glattere silhuet. Er du blevet interesseret i at begynde at bruge underkjoler? Så finder du her flere ting, der kan være værd at vide om underkjoler.

Formålet med en underkjole

Formålet med en underkjole kan variere. Nogle kvinder bruger dem for at forhindre, at deres kjole klæber til kroppen, mens andre bruger dem for at skabe et ekstra lag for at forhindre gennemsigtighed. Underkjoler kan også bruges til at give mere komfort.

Materialet kan være vidt forskelligt

Underkjoler fås i forskellige materialer herunder bomuld, nylon, spandex og mikrofiber. Valget af materiale kan påvirke komforten og åndbarheden. Du bør derfor altid tjekke, hvilket materiale en specifik underkjole er fremstillet af. 

Vælg en stilart

Der er forskellige stilarter inden for underkjoler. De forskellige stilarter passer til forskellige kjoleformer og personlige præferencer. Nogle underkjoler har justerbare stropper, mens andre er stropløse eller med indbyggede bh’er. Du bør altså prøve dig lidt frem i forhold til, hvilken underkjole der er den bedste for dig. 

Længden på underkjoler varierer

Når du skal købe en underkjole, skal du altid kigge på længden af den, da den kan variere. En underkjole kan nemlig være enten kort eller lang. Du bør vælge længden ud fra den specifikke kjole eller nederdel, som du planlægger at bære over den.

Farven er typisk neutral

Det er muligt at få underkjoler i neutrale farver såsom sort, hvid, beige eller hudfarvet, så du kan bruge dem til forskellige kjoler og nederdele. Dit farvevalg bør afhænge af, hvor gennemsigtig eller tynd din kjole er.