Vælg mellem forskellige bukser

Der findes mange forskellige typer bukser til mænd, og de varierer i stil, formål og design. Hvilke bukser, du bør vælge, kommer helt an på din stil og dine præferencer. 

Nogle mænd foretrækker at have en masse af de samme bukser, mens andre mænd bedre kan lide at have forskellige modeller at skifte mellem. Det er altså op til dig, hvilke bukser der skal hænge i dit klædeskab. Herunder kan du læse lidt om de forskellige typer bukser

  1. Jeans

Jeans er robuste og slidstærke. De kommer i forskellige pasformer såsom straight, slim, bootcut m.fl. Det er meget almindeligt, at mænd har flere par jeans i deres klædeskab.

  1. Chinos

Chinos er bomuldsbukser, der ofte har en mere afslappet pasform. De er alsidige og kan bruges både til afslappede og mere formelle lejligheder. Det er derfor en god idé altid at have et par chinos eller flere hængende i skabet. 

  1. Joggingbukser

Joggingbukser er behagelige bukser, der er fremstillet med henblik på fysisk aktivitet eller til afslapning. En del mænd har joggingbukser i deres skab til fritidsbrug, så de rigtig kan slappe af. 

  1. Cargobukser

Cargobukser er typisk meget populære på grund af deres ekstra lommer på siderne. Disse lommer er yderst praktiske til mange formål. Nogle mænd ejer kun cargobukser, da de slet ikke kan undvære de mange lommer. 

  1. Capribukser

Capribukser er korte bukser, der typisk slutter lidt over anklerne. De er populære om sommeren og kommer i forskellige stilarter. Det er rigtig gode bukser at have i din sommergarderobe samt at have med på en solferie.