Tips til at blive mere aktiv

At blive mere aktiv handler om at inkorporere fysiske aktiviteter i din daglige rutine og finde måder at få mere bevægelse på. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at blive mere aktiv i din hverdag.

Find noget, du nyder

Vælg en form for motion, som du nyder. Det vil nemlig gøre det lettere for dig at blive ved med at gøre det i forhold til noget, som du ikke kan lide at lave. Det kan være alt lige fra gåture til løb, cykling, svømning, dans, styrketræning og så videre.

Sæt realistiske mål

Sæt realistiske mål for din fysiske aktivitet og opdel dem i små samt opnåelige skridt. Dette kan hjælpe dig med at opretholde motivationen og føle en følelse af præstation, når du når dine mål.

Planlæg din træning

Planlæg din træning i din kalender og behandl den som en aftale, der ikke kan aflyses. Dette kan hjælpe med at skabe en regelmæssig træningsrutine og forhindre undskyldninger for at springe træningen over.

Inkorporer aktivitet i din daglige rutine

Find måder at være mere aktiv på i din daglige rutine. Det kan eksempelvis være at tage trappen i stedet for elevatoren, gå eller cykle til arbejde eller lave husarbejde og havearbejde.

Køb nyt træningstøj

Det hjælper uden tvivl altid at købe nyt og lækkert træningstøj, hvis du gerne vil være mere aktiv. Hvis du gerne vil købe noget flot sportstøj, kan du kigge på tøj fra Seven Days Active.

Vær fysisk aktiv med venner eller familie

Involver venner eller familiemedlemmer i dine træningsaktiviteter for at gøre det sjovere og mere motiverende. I kan deltage i holdtræning, gå ture eller cykle ture sammen.